نکات کنکور لاغری ۸۷ رسید!!

ناهار

اول نکات:

1-یه روز در میون برنج دارید.لطفا هر روز برنج نخورید.

 

2- روزی که گوشت دارین  غذاتون رو سعی کنین با  یه غذای غیر گوشتی  عوض نکنین  چون گوشت باعث میشه زودتر سیر بشین و حس سیری هم تو رژیم نعمته به خدا!!

 

3-.سعی کنین اوایل رژیم فقط وقتایی که مجبورین-مثل مهمونی ها- از غذاهای جایگزین استفاده کنین.

 

4- هر روز واسه ناهار سالاد دارین.  سالاد هر چقدر خواستین میتونین گوجه و خیار و کاهو وکلم و هویج و قارچ و کرفس و کدو قلمی و کلا سبزیجات بخورین.( باز نرین سه تا قابلمه سالاد درست کنین و بخورین تا معده اتون کش بیاره و سیرمونی نگیرین!!)چون کالری اینا کمه .فقط سس کلا قدغن و ممنوع است. روغن زیتونی هم که در مجموع  یه هفته میتونین رو سالادتون بریزین نباید مجموعا از 2 قاشق غذاخوری بیشتر بشه.رو سالادتون میتونین آبلیمو یا کمی ماست از سهمیه روزانه و نه بیشتر، بریزین.

 

5-هر روز یه مدل غذا دارین.انتخاب شنبه –یکشنبه اش رو میذارم به عهده خودتون.فقط یادتون باشه  دو روز پشت سر هم  پلو نخورین و شام و ناهارتون هم تکراری نباشه.

 

 

روز اول  ------- دو عدد دلمه    یا   کوفته  یا یک قطعه گوشت    (فقط یک نوعش. باز نرین کوفته رو با شامی و دلمه همه رو با هم بخورین و برین رو وزنه و خودکشی کنین بعدش!!)+ 45 گرم نون+ سالاد

 

روز دوم ------- برنج پخته  به اندازه یک و نیم کفگیر= 9 قاشق غذاخوری  (این مقدار واسه وزن من بوده-اگه 10 کیلو کمتر از من هستین میشه فقط یک کفگیر ) .هر کفگیر برنج  معادل 6 قاشق غذا خوری  میباشد.از کفگیر های مخصوص ایام  محرم و صفر استفاده نکنین لطفا!!!!!!!!!! +یک تیکه متوسط  مرغ یا ماهی یا گوشت قرمز(  یعنی گوشت قرمز= 75 گرم  -گوشت مرغ=120گرم -------ماهی= 225 گرم) منظورم  وزنشون  موقع خامی هست. + سالاد

 

نکته کنکوری: در مورد برنج هایی که توش لوبیا سبز و باقالی و عدس و ماش و .... داره مثلا لوبیا پلو یا باقلی پلو با شوید،  مقدار 9 قاشق به 6 قاشق کاهش می یابد چون خود این مواد  قاطی برنج، کالری دارند.

 

روز سوم -------2 عدد کوکو  یا   شامی کباب + 45 گرم نون + سالاد

دقت کنین که کوکو یا شامی کباب تون اشباع از روغن نباشه.در حد معمولی  باشه و ضمنا خشک و بدون روغن هم نباشه.

 

 روز چهارم -------  سالاد+  1 و نبم کفگیر برنج ساده+ گوشت خورشت اندازه  متوسط ( یا به جای گوشت  یک سیخ کباب برگ)

 

روز پنجم-----------45 گرم نون +سالاد  + یک سیخ برگ ( یا 3 عدد تخم مرغ آب پز)

 

 

روز ششم  -----------  1 و نیم کفگیر برنج + سالاد + یک قطعه  مرغ( مثلا یک تیکه سینه مرغ ) اگه مرغ نخواستین میتونید  ناهار امروز  رو به دو کفگیر عدس پلو با سالاد تبدیل کنید.

 

 

روز هفتم: -------- 45 گرم نون + سالاد + یک تیکه  متوسط مرغ یا ماهی  

 

پیشنهاد صمیم :

من خودم  مرغ رو با هویج و سبزیجات مورد علاقه ام و یه کم رب یا سس گوجه خام  میذارم تو فر یا آون  و برشته میشه و خیلی هم خوشمزه میشه. گاهی هم  به جای یه تیکه مرغی که باید بخورم دو –سه قاشق  خورشت قورمه سبزی  یا قیمه (بدون سیب زمینی و روغن زیاد) رو جایگزین میکنم .خود بخود گوشت داخل  خورشت هم به بدنم میرسه.

 

 عصرونه:

یک عدد میوه + چایی  با 2 تا خرما + یک کیک یزدی کوچولو

 

شام

 

شب اول ------ 30  گرم نون( شب ها مقدار نونتون از ناهار کمتره) + 2 قاشق سالاد الویه  (بدون سس : با سرکه یا آبلیمو ووماست و یه ذره روغن زیتون و ادویه و .... واسه خودتون سس درست کنین.)

 

 شب دوم ------- نون و پنیر و گردو (  30 گر منون +  40 گرم پنیر +  5 تا گردوی  درسته!!)

 

شب سوم-------- 30 گرم نون +سالاد + یک تیکه ماهی یا مرغ 

 

شب چهارم --------نصف پیتزا  ( ای جووووووووونم!!)  + سالاد  . به جای پیتزا میتونین  3 سیخ جگر  (هر سیخ  50 گرم جگر) رو با یک نون ساندویچی   معمولی که خمیرش رو در آوردین جایگزین کنین. نرین  نون باگت 2 متری بخورین بگین صمیم گفت نون ساندویچی!!!!!

 

 

شب پنجم---------سه چهارم لیوان  لوبیا چیتی   یا به جاش همین مقدار سوپ جو  + سالاد 

 

 

شب ششم  ---------یک لیوان شیر +  20 گرم نون سوخاری (اگه دوست نداشتین میتونین  سه چهارم لیوان عدسی (عدس پخته با کنی روغن و پیار داغ و آبلیمو) بخورین.

 

شب هفتم---------4 عدد سیب زمینی متوسط و پخته شده + سالاد  

به جای سیب زمینی میتونین از 2 تا لبوی پخته متوسط استفاده کنین.

 

 

نکته کنکوری  شام ها :  میتونین شام راحت و بی دردسر بخورین یعنی همه شام ها رو با یک لیوان شیر و 3 تا سوخاری عوض کنین .

 

 

فعلا اینا رو داشته باشین تا من جایگزین ها رو بهتون بگم در پست بعدی

 

 

پ.ن  خیلی مهم و حیاتی :

 

صمیم خانوم موفق شدند یک کیلو دیگه کم کنند و کاهش وزن تا الان حداقل 4.5 کیلو بوده.

قربون خودم برم که انقدر شکمم رو نگه میدارم. فعلا.